Review: Fit Chef

Het boek Fit Chef heb je al een aantal keer voorbij zien komen op deze website. Er is veel vraag naar dit boek, maar er was nog geen review. In dit artikel geven we een korte, bondige review van het receptenboek Fit Chef.

Inhoud

Fit Chef is een eiwitrijk kookboek. Het richt zich op mensen die willen afvallen en mensen die spieren willen kweken. Dat is niet verwonderlijk, want eiwitten maken sneller spiermassa aan. Tevens zorgen eiwitten voor een snelle vet verbranding. Of je nu af wil vallen of spieren wil kweken, met eiwitten zit je goed.

En dat geldt ook voor het uitgebreide kookboek Fit Chef. Want behalve 100 recepten (ontbijt, lunch, diner, tussendoortjes en desserts) krijg je ook nog een encyclopedie in handen. Alles wat je wil weten over koolhydraten, vetten en eiwitten wordt behandeld.

En dat is fijn, want op die manier weet je ook wat Fit Chef voor je kan betekenen. Wat je mag verwachten van de recepten en hoe je kunt afvallen zonder dat je er voor hoeft te bewegen.

De vormgeving van Fit Chef is zeer fraai. Het boek is op een leuke wijze en origineel geïllustreerd.

5 Pijlers

Fit Chef gaat uit van 5 pijlers. Die typeren eigenlijk heel goed wat het boek precies inhoudt. Hieronder vatten we ze kort voor je samen.

Balans: Alle recepten bevatten de benodigde voedingsstoffen in de juiste verhouding;

Eenvoud: De recepten zijn niet moeilijk en alle ingrediënten koop je in de supermarkt;

Smakelijk: Afvallen hoeft niet vies of vreselijk te zijn, want de recepten zijn erg lekker (er ziet voor iedereen wel wat tussen!);

Verzadiging: Vanwege de vele eiwitten en vezels heb je geen last meer van een hongergevoel en zit je goed vol;

Betaalbaar: De benodigde ingrediënten in het boek zijn niet duur (je gebruikt geen unieke of bijzondere ingrediënten).

Prijs en kwaliteit

Fit Chef is een fysiek boek en kost € 37,95. Voor een receptenboek wellicht wat prijzig, maar niet als je de kwaliteit bekijkt. Want in feite kan Fit Chef een compleet eiwitdieet of koolhydraatarm dieet vervangen. Je spaart het geld van welk dieet dan ook  uit door eenmalig te investeren in Fit Chef.

Want Fit Chef doet hetzelfde als een eiwitdieet: het laat je eiwitten eten en daarmee afvallen. Mensen die Fit Chef goed volgen kunnen vervolgens zelf op zoek naar eiwitrijke recepten en weten precies welke recepten wel zullen werken en welke niet.

Eindoordeel

Wil jij afvallen, maar heb je geen zin om een compleet dieetplan aan te schaffen? Heb je wel oren naar meer spiermassa? Wil jij een strakkere buik en billen?

In alle gevallen zit je met de recepten van Fit Chef goed. De recepten bereiden je voor op een eiwitrijke en koolhydraatarme levensstijl en zorgen er voor dat jij optimaal vet kunt verbranden en spiermassa kunt trainen. We raden dit boek dan ook aan bij iedereen die van plan is af te gaan vallen of strakkere spieren wil trainen. Je zal er geen spijt van krijgen.

Voor een complete indruk van het boek verwijzen we je graag door naar de website van Fit Chef.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *