Review: De Strakke Buik Bijbel

De Strakke Buik Bijbel is razend populair onder vrouwen die een strakke, platte buik willen trainen of die een sixpack willen hebben. Ook mannen gebruiken de theorieën uit de Strakke Buik Bijbel om af te rekenen met hun zwembandjes en sterke, stevige buikspieren te trainen.

Wat houdt de Strakke Buik Bijbel precies in? In dit artikel beschrijven we hoe de Strakke Buik Bijbel werkt.

Doelgroep

Er blijkt heel veel vraag te zijn naar manieren om een strakke, platte buik te krijgen en af te rekenen met buikvet. Buikvet verbranden is één van de lastigste en vervelendste dingen die je tegenkomt als je aan je lichaam wil werken.

Buikvet is niet mooi, zit in de weg, voelt ongezond aan en geeft veel mensen minder zelfvertrouwen.

Herkenbaar? Je bent niet de enige. Er was een grote doelgroep voor schrijver en bewegingscoach Glenn Goossens (van onder meer bodybuildingblog.nl). Hij richtte zich op deze doelgroep en schreef een uitgebreid handboek dat hij “De Strakke Buik Bijbel” noemde.

Inhoud van de Strakke Buik Bijbel

Eerlijk is eerlijk: de kaft van de Strakke Buik Bijbel doet een beetje somber aan. Het gevoel dat mensen wellicht hebben als ze moeten afvallen en daar helemaal geen zin in hebben. Maar wie daar doorheen kan kijken, zal merken dat de inhoud zeker de moeite waard is.

Je krijgt namelijk het volgende:

  • 26 zeer effectieve oefeningen om je buikspieren te trainen (ondersteund met foto’s);
  • Een ultiem trainingsprogramma dat je in 2 maanden “strand klaar” maakt;
  • Een aantal heerlijke (eiwitrijke en koolhydraatarme) recepten die passen bij deze training;
  • Informatie over hoe je buikspieroefeningen goed dient uit te voeren (aantal herhalingen, duur en rust);
  • Nog eens 4 oefeningen die zich puur en alleen richten op het verkrijgen van een strakke buik;
  • Een voedingsschema voor de hele dag;
  • En nog heel veel meer.

Tevens word je gewaarschuwd voor de valkuilen en fouten bij het uitvoeren van buikspieroefeningen, leer je waarom gewone buikspieroefeningen niet het maximale resultaat opleveren en welke voeding funest is voor een strakkere buik.

De Strakke Buik Bijbel is als e-book (€ 39,97) en als fysiek boek (€ 47) te bestellen.

Hoe werkt de Strakke Buik Bijbel?

Als je eenmaal begonnen bent met de oefeningen in dit boek zal je merken dat het veel informatie biedt waardoor je ook bewuster wordt van je voeding en bewegingen. Je gaat anders kijken naar voeding en gaat beweging doelgerichter toepassen.

Dat heeft effect. Al de eerste week voel je dat de trainingen werken en na een maand zie je ook echt de eerste resultaten. Op de website is te lezen dat je in 4 weken tijd “strand klaar” bent (waarmee Goossens bedoelt dat je een wasbordje of strakke buik hebt), maar dat duurt in het echt langer. Althans, bij gewone mensen. 2 maanden moet je er wel echt voor uittrekken.

Dat neemt niet weg dat je in 4 weken tijd al wel het begin van buikspieren ziet en al veel vet hebt weggewerkt. Het hangt ook af van hoeveel vet je op dit moment rond je buik hebt, natuurlijk.

De oefeningen zijn makkelijk te doen, omdat ze heel duidelijk zijn uitgetekend. Je kan eigenlijk niks fout doen. Zeker niet als je gebruik maakt van het trainingsschema. Je weet dan zeker dat je uit elke (vrij korte) sessie toch het maximale haalt.

Prijs en kwaliteit

Wat je krijgt voor deze prijs is eigenlijk vrij veel. Normaal gesproken ben je € 47 per maand kwijt aan een beetje sportschool. Zo’n abonnement heb je niet nodig met deze Strakke Buik Bijbel (al kun je het prima combineren).

Voor dat geld krijg je een uitgebreid naslagwerk over hoe je een strakke buik kunt trainen, inclusief de beste oefeningen.

Als je nagaat hoeveel het moeite het je zou kosten om alles wat in de Strakke Buik Bijbel staat elders te vinden, is het de prijs zeker waard. En mocht je achteraf toch je twijfels hebben, dan geldt er een “niet goed, geld terug”-garantie.

Eindoordeel

Wat ons betreft is de Strakke Buik Bijbel de moeite van het proberen meer dan waard. Natuurlijk kun je veel informatie ook zo vinden, maar dan krijg je het nooit allemaal gebundeld en halve waarheden.

Met de Strakke Buik Bijbel haal je voor een relatief lage prijs een uitgebreid boekwerk in huis, waar je nog jaren heel veel plezier van kan hebben.

Wil jij profiteren van extra bonussen bij de Strakke Buik Bijbel? Bezoek dan de website.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *