Review: De Strakke Billen Training

Er is een zeer uitgebreide doelgroep voor strakke billentrainingen. Zo bleek ook toen de Strakke Billen Training van bewegingsgoeroe en sportcoach Nick de Zeeuw werd uitgebracht. Het boek was een directe bestseller. Er was geen enkele serieuze website over beweging en fitness die het boek niet ter sprake bracht en de recensies waren lovend: de Strakke Billen Training werkt en helpt je op in vrij korte tijd over strakke, stevige billen te beschikken.

Doelgroep

De doelgroep van de Strakke Billen Training betreft vooral vrouwen. Die blijken toch meer met hun billen bezig te zijn dan mannen. Vrouwen willen een paar dingen:

 • Strakkere billen;
 • Rondere billen;
 • Stevigere billen.

Hoewel dit op elkaar lijkt, zit er ook wel wat onderscheid in. Strakke billen hoeven niet altijd rond te zijn, bijvoorbeeld.

Maar de basis is wel hetzelfde. Zo gaat de Strakke Billen Training ook in op voeding en gezondheid en krijg je talloze oefeningen die je heel goed helpen en tot snel resultaat leiden.

Inhoud van de Strakke Billen Training

De Dutch Fitness Community is een kennisbank voor fitnessfanaten. Je vindt hier informatie over trainingen, maar ook over levensstandaarden die je helpen om sterker te worden.

Nick de Zeeuw is initiatiefnemer van deze website en dit platform. Tevens is hij de bedenker en uitwerker van de Strakke Billen Training. In zijn werk als personal coach ontdekte hij de wens van veel vrouwen om de billen te trainen en hij ontwikkelde daar een compleet trainingsprogramma voor.

Je krijgt met de Strakke Billen Training dan ook heel veel in huis, namelijk:

 • Trainingsschema’s in diverse fasen;
 • Manieren om de juiste oefeningen en technieken onder de knie te krijgen;
 • Oefeningen voor strakkere billen;
 • Oefeningen voor rondere billen;
 • Oefeningen voor ronde en strakke billen;
 • Duidelijke uitleg.

Het is nogal lastig om op internet informatie te vinden over welke oefeningen je nu specifiek moet doen voor strakke billen en welke voor ronde billen. Wanneer je namelijk wel strakke billen wil, maar niet persé grotere, ronde billen, is het wel belangrijk dat je de juiste oefeningen uitvoert.

In de Strakke Billen Training hoef je niet bang te zijn dat je een verkeerde keuze maakt, want je wordt hier goed in begeleid.

Hoe werkt de Strakke Billen Training?

De Strakke Billen Training is een uitgebreid trainingsprogramma. Je wordt in vier fasen voorbereid op het verkrijgen van strakke, ronde billen. Je kunt zelf bepalen welke fasen je het belangrijkst vindt, al kiezen de meeste volgers voor het doorlopen van alle fasen.

De fasen zijn als volgt verdeeld:

 • In fase 1 leer je de juiste oefeningen en technieken kennen (de basis);
 • In fase 2 werk je naar voelbaar strakkere billen;
 • In fase 3 worden je billen ronder;
 • In fase 4 ga je strakke en ronde billen ontwikkelen, die ook strak en rond blijven.

Dit alles gebeurt aan de hand van de perfecte oefeningen en duidelijke uitleg. Je wordt geïnformeerd over hoe zwaar je moet trainen en hoeveel sets en herhalingen nodig zijn.

Prijs en kwaliteit

De Strakke Billen Training kost € 36. Wat prijs en kwaliteit betreft is dit bijna een cadeautje, want je krijgt echt álle informatie in huis die je nodig hebt om succesvol strakkere billen te creëren. Wanneer het je niet lukt, ligt het niet aan de training maar aan jouw instelling. Zo zeker zijn we van de werking van de Strakke Billen Training.

De kwaliteit zit hem in de genoemde fasen en inhoud, maar ook in de uitwering van het product zelf. Je kunt hier goed mee uit de voeten. De plaatjes zijn professioneel, zien er duidelijk uit en geven je motivatie om door te gaan met je training.

Helaas ontbreekt het in de Strakke Billen Training aan duidelijke voedingsrichtlijnen (een soort Strakke Billen Dieet, zeg maar). Maar goed, daar hebben we het boek Fit Chef nog voor.

Eindoordeel

Voor mensen die op zoek zijn naar manieren om strakke billen te trainen en bereid zijn daar voor te werken, is de Strakke Billen Training een absolute aanrader. Het kan bijna niet misgaan als je de oefeningen en fasen doorloopt zoals ze voorgeschreven zijn.

Qua prijs en kwaliteit is de Strakke Billen Training op dit moment verreweg het beste programma voor je billen. Wil je meer weten? Bezoek dan de website van Nick de Zeeuw en profiteer van enkele leuke bonussen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *